Verse friet of diepvriesfriet voor je restaurant?
Patat voor restaurants
Ben je chef of horecaondernemer? Dan ken je je prioriteiten: kwaliteit en tijd. Je wilt je gasten kwalitatieve gerechten voorschotelen terwijl je ook op zoek bent naar extra efficiëntie in de horecakeuken. Onze producten zijn speciaal voor restaurants ontwikkeld: van puree en gratins tot friet in allerlei vormen en maten. En een vraag die chefs en horecaondernemers vaak stellen, is: hoe selecteer je de beste friet of patat voor je horecazaak? Kies je dan voor verse friet of diepvries?
Wat is het verschil tussen verse en diepvriesfriet?
Het grootste verschil is natuurlijk de houdbaarheid. Verse friet is na productie 21 dagen houdbaar. Ga je voor onze diepvriesfriet? Die bewaar je makkelijk twee jaar in je vriezer op maximum -18°C. Natuurlijk zijn beide categorieën van de hoogste kwaliteit en hebben ze elk hun eigen voordelen.
De voordelen van verse friet
• Minder voorbereidingstijd
• Vol van smaak
• Snel klaar
• Lekker krokant
De voordelen van diepvriesfriet
- Heel vers: recht van het veld de vriezer in
- Mineralen en vitaminen blijven behouden
- Ook snel klaar
- Langer houdbaar
De populairste friet? Onze verse Oerfriet
Je kan 'm krijgen in snijmaat 11 mm, 14 mm en met of zonder schil. Het is een koelverse topper die eruitziet als huisgemaakte friet. Nog meer voordelen van onze Oerfriet? Ze zijn gemaakt van de Hollandse Agria-aardappel, waardoor ze een volle aardappelsmaak hebben en mooi goudbruin bakken. En we snijden ze met speciale messen die de friet voorzien van een specifiek reliëf, dat maakt ze ook nog eens krokanter dan scherp gesneden friet.
De keuze hangt uiteindelijk af van wat je als chef of horecaondernemer zoekt, wat je restaurant nodig heeft en wat je gasten lekker vinden. Twijfel je tussen producten? Je kan van elk product een gratis sample aanvragen.