Italiaanse stamppot met salami, olijven en basilicum
De Italiaanse keuken blijft populair. Probeer eens deze Italiaanse smaken gecombineerd met Hollandse stamppot
Ingrediënten Italiaanse stamppot voor 4 personen
- 1 kg Aviko Premium Super Mash
- 200 g salami (worst)
- 80 g zwarte olijven zonder pit
- 6 blaadjes basilicum
- 125 g zongedroogde tomaten in olie (pot)
- 40 g Parmezaanse kaas
- Rasp
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 15 minuten
Verwarm de bevroren aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd intussen de salami in blokjes en de olijven en de tomaten in stukjes.
Hak de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp de kaas.
Schep ¾ van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas door de puree. Breng op smaak met peper.
Schep de stamppot op 4 borden en garneer met de rest van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas.