Recept Churros-krans met peer, ijs en chocoladesaus
Churros met warme chocoladesaus, dat smaakt onweerstaanbaar. Als krans geserveerd met een bol ijs en sappige partjes peer zijn churros 100% kerstproof!
Ingrediënten churros krans (4 personen)
- Aviko Churros
- 125 ml houdbare slagroom (pakje)
- 125 g pure chocolade
- 1 sappige handpeer
- 500 ml vanilleroomijs
- Kleine ijsbolletjestang of -schep
Onze Churros
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 20 minuten
- Verwarm in een steelpan de slagroom.
- Breek 100 gram chocolade in blokjes en voeg aan de room toe.
- Verwarm zachtjes en roer tot een gladde chocoladesaus.
- Bereid de churros volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Halveer intussen de peer en verwijder het klokhuis.
- Snijd de peer in partjes.
- Leg de churros en partjes peer afwisselend in een kransvorm op een grote platte schaal.
- Schep er kleine bolletjes ijs bij.
- Schenk een beetje chocoladesaus over het ijs.
- Serveer de rest in een kommetje erbij om de churros in te dippen.
- Rasp de rest van de chocolade erboven en serveer meteen
Tip: Ook lekker met (kant-en-klare) stoofperen!