Rozemarijn pancetta gratins - desktop - Aviko Foodservice

Rozemarijn pancetta gratins

Geef onze gratins een topping van rozemarijn en pancetta en je hebt een feestelijke traktatie op je bord.

Ingrediënten rozemarijn pancetta gratins (4 personen)

  • 8 Gratins cream & cheese
  • 100 g halfzongedroogde tomaten in olie (potje of gekoeld)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 g pancetta in plakjes
  • 8 takjes rozemarijn van gelijke lengte
801751-Aviko Gratins Cream Cheese 2500g-header

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220ºC. Plaats de gratins op de bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten goudbruin en gaar.
  • Pureer ondertussen de tomaten met de staafmixer. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de pancetta 4 minuten tot ze knapperig zijn.
  • Leg de gratins op een schaal. Schep de tomatenpuree erbovenop. Verdeel de pancetta erover en leg er een takje van rozemarijn in elke gratin.

Tip: Liever zonder vlees? Vervang de pancetta door krokant gebakken kikkererwten die je op smaak brengt met gemalen komijn, (gerookt) paprikapoeder en zeezout