Citrus Churros
Het zoete van onze Churros gecombineerd met het frisse zuur van citrus. Een perfecte combinatie en een mooie aanvulling op je menukaart van je restaurant!
Ingrediënten (per portie)
- 1 Aviko Churros XXL
- 1 Grapefruit
- 1 Sinaasappel
- 1 Mandarijn
- 50 g bosbessen
- Marinade (100 g suiker/100 ml sap van bovengenoemde citrusvruchten/100 ml cava/witte wijn)
- Sinaasappelsorbet/hangop/witte chocolademouse
Gebruikt product
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 10 minuten + 1 uur wachttijd
- Snijd partjes van je citrusvruchten.
- Pers de resten uit voor het sap dat je voor de marinade gebruikt.
- Karameliseer de suiker, blus met het sap van je citrusvruchten en 100 ml wijn of cava. Laat inkoken tot 1/3 van de hoeveelheid.
- Laat de marinade afkoelen tot kamertemperatuur en marineer je fruit er minstens 1 uur in.
- Bereid de churros volgens de gebruiksaanwijzing en vul ze aan met je gerecht.
- Maak een mooie quenelle van de sorbet en serveer erbij.
- Garneer met gehalveerde bosbessen.