Eenvoudige gnocchi
Met kant-en-klare aardappelpuree kun je snel en eenvoudig een heerlijke gnocchi maken. Bak ze na het koken goudbruin voor extra smaaktoevoeging.
Ingrediënten eenvoudige gnocchi (4 personen)
- 250 g Aviko Super Mash Homemade
- 3 eierdooiers
- 60 g bloem
- 2 eetlepels fijngehakte bieslook
Gebruikt product
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 20 minuten
- Meng de aardappelpuree, eidooiers en bloem. Voeg de bieslook, zout en peper naar smaak toe.
- Breng water en zout aan de kook in een grote pan. Gebruik twee lepels of je handen om 8 gnocchi te vormen van het aardappelmengsel.
- Kook de gnocchi in 3-5 minuten gaar, tot ze boven komen drijven. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze goed uitlekken.
Tip: Extra lekker en luxe met geraspte truffel.