oerfriet-met-saus-blog-lff-aviko-foodservice

Verhoog je winstmarge met verse friet die oogt als huisgemaakt

Ben je eigenaar van een cafetaria of snackbar en wil je je winstmarge verhogen? Kies dan voor Aviko Oerfriet en serveer je gasten verse friet die oogt als huisgemaakt. Deze patat is lekker en helpt je winstmarge te verhogen. Ontdek hier hoe.

Onderscheid je met lokale, ambachtelijke friet

Aviko Oerfriet is gemaakt van de beste Hollandse agria-aardappel en ziet er ambachtelijk uit. Daarom denk je meteen aan huisgemaakte, verse friet. En dat spreekt gasten aan. Het mooie is: de aardappelen zijn al gesneden op een rustieke manier, waardoor je tijd bespaart. Jij hoeft het alleen nog maar te frituren en uit te serveren . Hogere marge in een handomdraai!

Aviko Oerfriet heeft ook een lokaal verhaal. Neem je Oerfriet af? Dan word je gekoppeld aan een Aviko-teler uit de regio, en weet je precies waar je friet vandaan komt.

Verschillende typen Oerfriet

Aviko Oerfriet is verkrijgbaar in 3 varianten:

11mm

  • Traditionele frietervaring
  • Dun genoeg voor knapperige textuur, dik genoeg om de volle aardappelsmaak te behouden 

14mm

  • Ambachtelijke uitstraling
  • Stevige bite 

Met schil (11mm)

  • Rustieke en natuurlijke uitstraling
  • Extra smaak en textuur door schil
oerfriet-loaded-fries-pulled-pork-sensatie-aviko-foodservice-square

Serveertip: verhoog je winstmarge met loaded fries

Met luxe variaties op je menu, zoals loaded fries, onderscheid je je én verhoog je je winstmarge. Aviko Oerfriet biedt de perfecte basis voor loaded fries dankzij de stevige structuur. Geen zompige patat, maar lekkere knapperige patat om mee te dippen in allerlei sauzen. Wat dacht je van kaassaus of een "patatje oorlog plus" met pindasaus, mayonaise, uitjes en warm stoofvlees? Heerlijk! 

En vergeet niet: saus is de kers op de taart van elke snack. Breid je assortiment uit met een scala aan smaken; van klassieke mayonaise tot pittige sriracha-mayo en zoete chilisaus. Laat je gasten kiezen voor hun eigen combinatie van saus en maak een versimpelde versie van loaded fries. Zo verhoog je de waarde van je product zonder extra moeite of kosten, en geef je je gasten het gevoel dat ze een uniek gerecht samenstellen.