
Waarom is Huisgemaakt zo populair?
Waarom is Huisgemaakt zo populair?
Consumenten vinden het steeds belangrijker om de herkomst van het product te kennen en geven steeds meer de voorkeur aan lokale producten. Kwaliteit speelt ook een steeds belangrijkere rol. Liever minder maar beter!
Houden je gasten van friet die eruitziet en smaakt als zelfgemaakte friet? Dan hebben wij een aantal geweldige oplossingen voor je.
- Huisgemaakt en nog steeds knapperig?Bekijk
Onze SuperCrunch Pure & Rustic Frites combineren de natuurlijke huisgemaakte look van friet met schil met gemengde snijgroottes en onze SuperCrunch coating. De aardappelen zijn niet geschild, waardoor de friet een intense aardappelsmaak en een rustiek uiterlijk heeft. Ze blijven minstens 20 minuten knapperig, waardoor ze ideaal zijn voor bezorging en piekmomenten.
- Oorsprong belangrijk voor je gasten?Bekijk
Door te kiezen voor Aviko Oerfriet weet je precies van welke teler je friet komt. Verse friet, ambachtelijk gesneden van de beste Agria aardappelen. Aardappelen die met zorg en liefde geteeld worden door een teler die aan jou verbonden is. Deel het verhaal met je gasten en de friet smaakt nog lekkerder!
- Huisgemaakt en een Franse klassieker?Bekijk
We hebben een assortiment friet gemaakt van aardappelen die lokaal in Frankrijk worden geteeld. Je kunt kiezen voor Frites Allumettes met de beroemde Franse snijmaat van 7 mm.