avfs-240192-03_house_of_fries_website_-_fries_improvement_-_spice_up_-_header_-_1920x1080.jpg

Smaak als belangrijkste drijfveer

Smaak als belangrijkste drijfveer

Gekruide friet wordt steeds populairder. Het is een eenvoudige manier om op te vallen.
 

 

De winstgevendheid verhogen met gekruide friet
 


Het toevoegen van smaken aan friet verhoogt hun gepercipieerde waarde, waardoor vaak een iets hogere menuprijs en betere winstmarges mogelijk zijn.


 

avfs-240192-03_house_of_fries_website_-_fries_improvement_-_spice_up_-_1920x775px.jpg

Bij House of Fries maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk.
Onze Wavy Blend collectief is al gekruid. Het grote voordeel hiervan is dat het tot de laatste hap op smaak is. Het is een mix voor de liefde voor crunch, grip en smaak.

Al voor je gekruid

avfs-240192-03_house_of_fries_website_-_fries_improvement_-_spice_up_-_1920x775px2.jpg
  • avfs-240192-03_house_of_fries_website_-_fries_improvement_-_spice_up_-_image_block_-_1920x1177px.jpg

    Voor chef-koks vereisen gekruide frietjes geen grote veranderingen in de keuken. Het gebruik van gekruide friet bespaart kostbare tijd in de keuken, zodat chef-koks hun aanbod snel kunnen uitbreiden zonder het gedoe van het helemaal opnieuw bereiden van kruiden. Dit gemak zorgt voor een soepeler verloop en een grotere consistentie in smaken, waardoor chefs zich makkelijker kunnen concentreren op de presentatie en de serveerkwaliteit.