Gochujang-dipsaus header

Gochujang-dip

Gochujang is gefermenteerde Koreaanse chilipasta, helemaal de trend van nu. Gochujang is pittig, zoet en hartig tegelijk. Combineer met friszoete smaken voor een über-hippe dip.

Ingrediënten Gochujang-dip (4 personen)

  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 2 el gochujang (Koreaanse chilipasta)
  • 1½ el rijstazijn
  • 1 el gembersiroop
  • 1 el sesamolie
  • 1 cm gemberwortel

 

Bereidingswijze

  • Meng de gochujang met de rijstazijn, de gembersiroop en de sesamolie. Voeg naar eigen smaak extra gembersiroop of rijstazijn toe.
  • Schil de gemberwortel en rasp fijn. Meng de geraspte gember door de dip en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Tip: Garneer met verse koriander.