Sriracha Dipsaus - header

Sriracha-tzatziki dipsaus

Deze sriracha tzatziki is lekker pittig en is een perfecte combinatie met Aviko Grip 'n Dip.

Ingrediënten sriracha-tzatziki dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 150 g Griekse yoghurt (10% vet)
  • 2 mini-komkommers
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl sriracha (pittige chilisaus)
  • Blokrasp
banner_-_baba_ganoush

Bereidingswijze sriracha-tzatziki dipsaus

Bereidingstijd: 15 minuten

  • Doe de yoghurt in een kom. Rasp de komkommers grof en voeg ze toe.
  • Rasp of pers de knoflook.
  • Voeg de knoflook ook toe aan de yoghurt en meng alles door elkaar.
  • Roer de sriracha door de tzatziki en breng op smaak met zout.
  • Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dipsaus.