Jalapeno dipsaus - header

Jalapeño dipsaus

Op zoek naar een dipsaus met pit? Deze jalapeño dipsaus maakt jouw Grip 'n Dip borrelplank extra smaakvol.

Ingrediënten Jalapeño dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 1 kleine sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 75 g jalapeño peperringen (uitgelekt uit een pot)
  • 2 tl kappertjes
  • 5 takjes bladpeterselie
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 2 el limoensap
  • Staafmixer
banner_-_baba_ganoush

Bereidingswijze Jalapeño dipsaus

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Hak de sjalot en knoflook grof.
  • Doe de peperringen samen met de sjalot, knoflook, kappertjes en peterselie in de staafmixer. Voeg de olijfolie en limoensap toe.
  • Mix tot een grove dipsaus. Breng op smaak met zout en voeg extra limoensap toe naar smaak. Schep de jalapeño dipsaus in een kom.
  • Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dipsaus.

Tip: Voor een mildere smaak, vervang de helft van de jalapeñopepers door groene paprika's.