
Jalapeño dipsaus
Op zoek naar een dipsaus met pit? Deze jalapeño dipsaus maakt jouw Grip 'n Dip borrelplank extra smaakvol.
Ingrediënten Jalapeño dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 1 kleine sjalot
- 1 teentje knoflook
- 75 g jalapeño peperringen (uitgelekt uit een pot)
- 2 tl kappertjes
- 5 takjes bladpeterselie
- 3 el extra vierge olijfolie
- 2 el limoensap
- Staafmixer
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze Jalapeño dipsaus
Bereidingstijd: 10 minuten
- Hak de sjalot en knoflook grof.
- Doe de peperringen samen met de sjalot, knoflook, kappertjes en peterselie in de staafmixer. Voeg de olijfolie en limoensap toe.
- Mix tot een grove dipsaus. Breng op smaak met zout en voeg extra limoensap toe naar smaak. Schep de jalapeño dipsaus in een kom.
- Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dipsaus.
Tip: Voor een mildere smaak, vervang de helft van de jalapeñopepers door groene paprika's.
Andere lekkere dipsausen
