Paprika Dipsaus - header

Paprika dipsaus

Deze paprika dipsaus is absoluut verrukkelijk en vormt een perfecte aanvulling op de smaakervaring van een Grip 'n Dip-frietplank.

Ingrediënten Paprika dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip
  • 3 geroosterde paprika's (uit een pot)
  • Sjalot
  • Kappertjes
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout
banner_-_baba_ganoush

Bereidingswijze Paprika dipsaus

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Snipper de sjalot en knoflook fijn.
  • Doe alle ingrediënten samen in de blender tot er een gladde dip ontstaat. Het is lekker als je nog wat stukjes paprika proeft, dus maal niet te fijn.
  • Breng op smaak met zout en peper en serveer in een kom.
  • Bereid de frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.

Tip: Bestrooi de dip met grof gehakte peterselie.