
Paprika dipsaus
Deze paprika dipsaus is absoluut verrukkelijk en vormt een perfecte aanvulling op de smaakervaring van een Grip 'n Dip-frietplank.
Ingrediënten Paprika dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip 'n Dip
- 3 geroosterde paprika's (uit een pot)
- Sjalot
- Kappertjes
- 1 teentje knoflook
- Peper en zout
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze Paprika dipsaus
Bereidingstijd: 10 minuten
- Snipper de sjalot en knoflook fijn.
- Doe alle ingrediënten samen in de blender tot er een gladde dip ontstaat. Het is lekker als je nog wat stukjes paprika proeft, dus maal niet te fijn.
- Breng op smaak met zout en peper en serveer in een kom.
- Bereid de frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
Tip: Bestrooi de dip met grof gehakte peterselie.
Andere lekkere dipsausen
