Feta tomaat dipsaus - header

Feta tomaat dipsaus

Bereid een heerlijke borrelplank met Aviko Grip 'n Dip en deze dipsaus met feta, tomaat en tijm.

Ingrediënten Feta tomaat dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 150 g feta kaas
  • 75 g halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt)
  • 2 takjes tijm
  • Staafmixer met hakmolen
banner_-_baba_ganoush

Bereidingswijze Feta tomaat dipsaus

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Verkruimel de feta grof boven de hakmolen. Voeg ook de tomaten toe, samen met 1 eetlepel van de tomatenolie. Pureer tot er een gladde dip ontstaat.
  • Pluk de blaadjes van de tijmtakjes en roer ze door de dip. Breng op smaak met peper naar smaak.
  • Schep de dip in een kom en bestrooi eventueel met wat extra tijmblaadjes.
  • Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dip.