
Feta tomaat dipsaus
Bereid een heerlijke borrelplank met Aviko Grip 'n Dip en deze dipsaus met feta, tomaat en tijm.
Ingrediënten Feta tomaat dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 150 g feta kaas
- 75 g halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt)
- 2 takjes tijm
- Staafmixer met hakmolen
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze Feta tomaat dipsaus
Bereidingstijd: 10 minuten
- Verkruimel de feta grof boven de hakmolen. Voeg ook de tomaten toe, samen met 1 eetlepel van de tomatenolie. Pureer tot er een gladde dip ontstaat.
- Pluk de blaadjes van de tijmtakjes en roer ze door de dip. Breng op smaak met peper naar smaak.
- Schep de dip in een kom en bestrooi eventueel met wat extra tijmblaadjes.
- Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dip.
Andere lekkere dipsausen
