
Pinda mayonaise dipsaus
Een romige pinda-mayonaise dipsaus met een verrukkelijke nootachtige smaak. Perfect om Grip 'n Dip en al je favoriete snacks in te dippen!
Ingrediënten Pinda mayonaise dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel pindakaas
- 1 eetlepel hoisinsaus
- 1 limoen
- 50 g gezouten pinda's
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze Pinda mayonaise dipsaus
Bereidingstijd: 15 minuten
- Meng de mayonaise met de pindakaas en hoisinsaus tot het glad is.
- Pers het sap van een halve limoen (naar smaak) uit in de mayonaise en meng goed.
- Hak de pinda's grof.
- Serveer de mayonaise in een kleurrijke kom en strooi de gehakte pinda's erover.
- Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dip.
Tip: Geef de dip wat pit met sambal.
Andere lekkere dipsausen
