Pinda mayonaise dipsaus - header

Pinda mayonaise dipsaus

Een romige pinda-mayonaise dipsaus met een verrukkelijke nootachtige smaak. Perfect om Grip 'n Dip en al je favoriete snacks in te dippen!

Ingrediënten Pinda mayonaise dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 1 eetlepel hoisinsaus
  • 1 limoen
  • 50 g gezouten pinda's
banner_-_baba_ganoush

Bereidingswijze Pinda mayonaise dipsaus

Bereidingstijd: 15 minuten

  • Meng de mayonaise met de pindakaas en hoisinsaus tot het glad is.
  • Pers het sap van een halve limoen (naar smaak) uit in de mayonaise en meng goed.
  • Hak de pinda's grof.
  • Serveer de mayonaise in een kleurrijke kom en strooi de gehakte pinda's erover.
  • Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dip.

Tip: Geef de dip wat pit met sambal.